Rabobank schenkt v.v. Molenschot € 971,40!!

Na een spannende stemperiode was het dan zo ver. De Rabobank kon de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend maken. Een zeer mooi geldbedrag viel v.v. Molenschot ten deel. Onze voorzitter Sjak Bink mocht op woensdag 24 oktober namelijk een cheque van maar liefst € 971,40 in ontvangst nemen. Dit geldbedrag hebben we te danken aan de 107 stemmen die er door de leden van de rabobank op onze vereniging zijn uitgebracht. We willen hierbij alle mensen die gestemd hebben op onze club van harte bedanken!!! Dankzij jullie hebben we weer een hele mooie bijdrage mogen ontvangen.

Namens alle leden willen we Rabobank Tilburg en omstreken hartelijk bedanken voor deze mooie sponsoring!!!

Als er leden zijn die die nog geen lid zijn van Rabobank Tilburg en omstreken maar volgend jaar wel zouden mee willen stemmen, kijk dan op rabobank.nl/leden. Via de knop ‘word lid van de Rabobank’ kun je eenvoudig en kosteloos lid worden zodat je volgend jaar automatisch mee mag stemmen.