Wordt jij de nieuwe clubheld?!

Wordt jij een nieuwe clubheld?

Kijk eens hier:

Het principe van een vereniging is dat mensen verenigd zijn in een club en dat ze samen de club draaien.

Wat doe jij voor onze club?? Doe je nog niks of kun je wel wat meer doen, meld je aan bij het bestuur via info@vvmolenschot.nl Er is van alles te doen.

Kijk anders eens in deze database.

Wat krijg je er voor terug:

- een goed gevoel, je voegt zelf ook echt iets toe aan de club

- werk/levens ervaring

- gezelligheid

Denk er maar eens over na!!