Zaterdag 5 januari NIEUWJAARSRECEPTIE v.v. MOLENSCHOT!!!!

Om het jaar gezellig te beginnen willen wij iedereen die V.V. Molenschot een warm hart toedraagt, oftewel alle voetballers, jeugdvoetballers, rustende leden, sponsors, leiders, vrijwilligers en supporters van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie van V.V. Molenschot. Al enkele jaren wordt de nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot gehouden op zaterdagmiddag en aangezien het de afgelopen jaren steeds een zeer gezellige, geslaagde middag is geweest zetten we deze traditie graag voort.

De nieuwjaarsreceptie van v.v. Molenschot zal gehouden worden op zaterdag 5 januari vanaf ca. 16.00 uur in onze kantine. Wij hopen net als andere jaren weer  vele leden te mogen verwelkomen in de speciaal voor de nieuwjaarsreceptie omgetoverde kantine in winterse kerst-style. Niet in de laatste plaats om even samen stil te staan bij de jubilaris(sen), de presentatie van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen en de Nieuwjaarspeech van de voorzitter.

Dus zet alvast in je agenda zaterdagmiddag 5 januari, nieuwjaarsreceptie v.v. Molenschot!!

Activiteitencommissie senioren V.V. Molenschot