dinsdagavond 29 januari bijeenkomst blessurepreventie

Aanstaande dinsdagavond 29 januari om 20:30 uur zal Dhr. Casper Martens van Doornbos Fysiotherapie/MolenschotFysio een presentatie geven over blessurepreventie, warming up en diverse andere onderwerpen. Ook vanuit zijn eigen ervaring als topsporter zal hij zijn kennis met jullie delen. De presentatie zal ongeveer een half uur duren. Daarna en tijdens de presentatie is er uiteraard alle tijd en ruimte om specifieke vragen te stellen.

Doornbos Fysiotherapie/MolenschotFysio is sinds dit seizoen sponsor van onze vereniging en heeft een locatie in Molenschot. Kijk gerust eens op de website van Doornbos Fysiotherapie voor meer informatie: www.doornbosarbeid.nl

Wij hopen velen op dinsdagavond 29 januari mogen begroeten voor een interessante bijeenkomst, tot dan!

Met vriendelijke groet,

Casper Martens cmartens@doornbosarbeid.nl