Kees Boemaars (Gz.) 60 jaar lid van v.v. Molenschot!!

Afgelopen dinsdagavond 7 januari, is een afvaardiging van het bestuur op bezoek geweest bij Kees Boemaars. Omdat Molenschot meerdere Kees Boemaarsen kent het gaat om Kees Boemaars, Gerrit’s zoon, op dit moment woonachtig in het Blokske. Hij was namelijk maar liefst 60 jaar lid van v.v. Molenschot!!

We belden aan en al snel werd de deur open gedaan, want helemaal een verrassing was het niet meer. Ruim 60 jaar geleden werd Kees Boemaars als 10-jarig manneke namelijk lid van v.v. Molenschot en dat kon Kees zich nog goed herinneren. De voorzitter Sjak Bink bood Kees namens de club een dinerbon aan van De Drie Linden om lekker eens te gaan eten en voor zijn vrouw Joke was er een mooie bos bloemen. De geur van appeltaart kwam ons al tegemoet toen we verder binnen kwamen. Joke had goed gezorgd om deze feestelijke gelegenheid extra cachet te geven.

Aan de koffie/thee met appelgebak gingen de gedachten terug naar de beginjaren van Kees zijn actieve voetbalcarrière. Achter de boerderij waar Kees opgroeide werd er toen nog gevoetbald. Vervolgens de jaren aan de Molenschotse Baan totdat Molenschot neerstreek op de huidige plaats aan de Broekstraat. De vader van Kees woonde daar recht tegenover en later is Kees daar ook zelf gaan wonen, dus ook letterlijk was de voetbal altijd dichtbij.

Als actief voetballer heeft Kees zijn carrière afgesloten bij de veteranen, maar hij bleef zeer actief betrokken bij v.v. Molenschot. Als actief voetballer was Kees namelijk in 1979 bestuurslid geworden. Hij nam destijds het bestuurslidstokje over van zijn vader Gerrit Boemaars en heeft maar liefst 18 jaar in het bestuur gezeten. Toen in 1993 Cees Oomen afzwaaide als voorzitter nam Kees Boemaars tijdelijk voor 3 jaar, de voorzittershamer over omdat er geen andere gegadigde waren. Maar wel met de voorwaarde om voor het 50 jarig jubileum in 1998 een andere voorzitter te hebben en die werd onder zijn leiding ook gevonden.

Kees stond en staat dus altijd voor de vereniging klaar. Voor de opslag van materiaal destijds in de Broekstraat, maar bijvoorbeeld ook bij slecht weer tijdens een jeugdkamp werd zijn schuur in no-time klaargemaakt om de kinderen hier veilig te kunnen laten slapen. Jaren is Kees ook als consul actief geweest om de velden te keuren en ga zo maar door. Nog steeds is hij actief betrokken bij v.v. Molenschot. Elke donderdag is hij als lid van de klusploeg nog steeds in de weer voor v.v. Molenschot.

Wat een rijkdom om als vereniging dergelijke betrokken, diamanten leden te hebben.

Wij willen Kees van harte feliciteren met zijn diamanten jubileum, meer dan 60 jaar lid van v.v. Molenschot een geweldige mijlpaal!!

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

zaterdag 15 augustus
klusjesdag
10.00 uur sportpark 't Hoogeind

medio augustus
start nieuwe seizoen senioren (dames en heren!!!)

zondag 23 augustus (onder voorbehoud)
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd

vrijwliigersavond
indien mogelijk begin nieuwe seizoen