Kees Boemaars (Gz.) 60 jaar lid van v.v. Molenschot!!

Afgelopen dinsdagavond 7 januari, is een afvaardiging van het bestuur op bezoek geweest bij Kees Boemaars. Omdat Molenschot meerdere Kees Boemaarsen kent het gaat om Kees Boemaars, Gerrit’s zoon, op dit moment woonachtig in het Blokske. Hij was namelijk maar liefst 60 jaar lid van v.v. Molenschot!!

We belden aan en al snel werd de deur open gedaan, want helemaal een verrassing was het niet meer. Ruim 60 jaar geleden werd Kees Boemaars als 10-jarig manneke namelijk lid van v.v. Molenschot en dat kon Kees zich nog goed herinneren. De voorzitter Sjak Bink bood Kees namens de club een dinerbon aan van De Drie Linden om lekker eens te gaan eten en voor zijn vrouw Joke was er een mooie bos bloemen. De geur van appeltaart kwam ons al tegemoet toen we verder binnen kwamen. Joke had goed gezorgd om deze feestelijke gelegenheid extra cachet te geven.

Aan de koffie/thee met appelgebak gingen de gedachten terug naar de beginjaren van Kees zijn actieve voetbalcarrière. Achter de boerderij waar Kees opgroeide werd er toen nog gevoetbald. Vervolgens de jaren aan de Molenschotse Baan totdat Molenschot neerstreek op de huidige plaats aan de Broekstraat. De vader van Kees woonde daar recht tegenover en later is Kees daar ook zelf gaan wonen, dus ook letterlijk was de voetbal altijd dichtbij.

Als actief voetballer heeft Kees zijn carrière afgesloten bij de veteranen, maar hij bleef zeer actief betrokken bij v.v. Molenschot. Als actief voetballer was Kees namelijk in 1979 bestuurslid geworden. Hij nam destijds het bestuurslidstokje over van zijn vader Gerrit Boemaars en heeft maar liefst 18 jaar in het bestuur gezeten. Toen in 1993 Cees Oomen afzwaaide als voorzitter nam Kees Boemaars tijdelijk voor 3 jaar, de voorzittershamer over omdat er geen andere gegadigde waren. Maar wel met de voorwaarde om voor het 50 jarig jubileum in 1998 een andere voorzitter te hebben en die werd onder zijn leiding ook gevonden.

Kees stond en staat dus altijd voor de vereniging klaar. Voor de opslag van materiaal destijds in de Broekstraat, maar bijvoorbeeld ook bij slecht weer tijdens een jeugdkamp werd zijn schuur in no-time klaargemaakt om de kinderen hier veilig te kunnen laten slapen. Jaren is Kees ook als consul actief geweest om de velden te keuren en ga zo maar door. Nog steeds is hij actief betrokken bij v.v. Molenschot. Elke donderdag is hij als lid van de klusploeg nog steeds in de weer voor v.v. Molenschot.

Wat een rijkdom om als vereniging dergelijke betrokken, diamanten leden te hebben.

Wij willen Kees van harte feliciteren met zijn diamanten jubileum, meer dan 60 jaar lid van v.v. Molenschot een geweldige mijlpaal!!

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
TEAM BATTLE SENIOREN!!!

Wie is het sterkste, slimste, creatiefste team van v.v. Molenschot??
Bij iedere thuiswedstrijd van Molenschot 1, 2 en VR1 gaan deze teams de strijd met elkaar aan.

De eerste teambattle, de BIERESTAFETTE, is glansrijk gewonnnen door Molenschot 1, voor Molenschot 2 en de vrouwen sluiten de rij. Dus dit is de tussenstand van de TEAM BATTLE:

1. Molenschot 1 5 punten
2. Molenschot 2 2 punten
3. Molenschot VR1 0 punten

Omdat er geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden en omdat de teams onderling wel kunnen zien hoe ze het doen is de TEAM BATLE uitgesteld totdat we weer bij elkaar wedstrijden kunnen gaan kijken.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

Vanwege de noodzakelijke sluiting van de kantine gaan de volgende activiteiten niet door:

Algemene Ledenvergadering

jaarvergadering supportersclub v.v. Molenschot
aansluitend 1e kaartavond van het nieuwe seizoen

Er zal een andere datum gepland worden voor deze activiteiten.