Damesteam v.v. Molenschot!!

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 willen we bij v.v. Molenschot weer met een enthousiast damesteam starten!! De wedstrijden worden op zondag gespeeld en we zullen 1 keer in de week gaan trainen. Op dit moment zijn we al met een mooi aantal speelsters, maar is dit ook iets voor jou??!

Dus: ben je 16 jaar of ouder, heb je zin om in een leuk damesteam, waar enthousiasme en gezelligheid voorop staat, te komen voetballen bij v.v. Molenschot neem dan contact met ons op via info@vvmolenschot.nl !!

Naast speelsters, zijn we ook nog actief op zoek naar een:

-  trainer en/of trainster en

- leider en/of leidster

Samen met de speelsters hebben we er al veel zin in om na de zomervakantie van start te gaan en hopelijk zien we elkaar dan bij v.v. Molenschot!!

Namens alle speelsters en het bestuur van v.v. Molenschot