Damesteam v.v. Molenschot!!

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 willen we bij v.v. Molenschot weer met een enthousiast damesteam starten!! De wedstrijden worden op zondag gespeeld en we zullen 1 keer in de week gaan trainen. Op dit moment zijn we al met een mooi aantal speelsters, maar is dit ook iets voor jou??!

Dus: ben je 16 jaar of ouder, heb je zin om in een leuk damesteam, waar enthousiasme en gezelligheid voorop staat, te komen voetballen bij v.v. Molenschot neem dan contact met ons op via info@vvmolenschot.nl !!

Naast speelsters, zijn we ook nog actief op zoek naar een:

-  trainer en/of trainster en

- leider en/of leidster

Samen met de speelsters hebben we er al veel zin in om na de zomervakantie van start te gaan en hopelijk zien we elkaar dan bij v.v. Molenschot!!

 

Namens alle speelsters en het bestuur van v.v. Molenschot

Geplaatst in Nieuws
Laatste nieuws
INTERNE PERIODE

Er is door de Coronacrisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetities. We waren pas net op weg in de tweede seizoenshelft. Het derde had net zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft te pakken en het eerste was goed op weg. De veteranen hadden de stand weer op "winnen" staan en Molenschot 2 was, ook al ging het wat moeizaam, nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft.
Bij de jeugd was Molenschot JO11 lekker op weg maar ook Molenschot JO8 sprokkelde de punten goed bij elkaar de laatste weken. Molenschot JO7 en Molenschot JO17 had nog geen punten gepakt maar hadden ook nog maar weinig wedstrijden in de benen. Voor degene die willen kijken hoe de stand er voor stond:
Klik hier voor de tussenstand.

Agenda

op dit moment is het nog onduidelijk welke activiteiten er gepland kunnen worden i.v.m. het Coronavirus.

zaterdag 15 augustus
klusjesdag
10.00 uur sportpark 't Hoogeind

medio augustus
start nieuwe seizoen senioren (dames en heren!!!)

zondag 23 augustus (onder voorbehoud)
golftoernooi supportersclub v.v. Molenschot
10.30 uur sportpark 't Hoogeind

eind augustus
start nieuwe seizoen jeugd

vrijwliigersavond
indien mogelijk begin nieuwe seizoen